Araştırma Görevlileri ile Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran, “İYTE’li Araştırma Görevlileriyle Değerlendirme Toplantıları”nın ilkini Mühendislik Fakültesi araştırma görevlileriyle gerçekleştirdi.

İYTE Rektör Yardımcıları, Rektör Danışmanları, Mühendislik Fakültesi Dekanı, akademisyenler ve araştırma görevlilerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, üniversitelerin ülkenin insan kaynağını üreten fabrikaları olduğunu vurgulayan Rektör Baran, “Hepimizin ortak gayesi ülkemize hizmet etmek, İYTE’nin topluma katkısını üst düzeye çıkarmak ve ülkemizin sosyo-ekonomik kalkınma sürecinde aktif rol oynamaktır. Bu anlamda bilgiyi üretip dünyaya yaymak adına kendimizi sürekli geliştirmeli, el ele verip birlikte çalışmalıyız” dedi. Program yapılan sunumlar ardından araştırma görevlileriyle yapılan soru cevap bölümünün ardından sona erdi.