25 Aralık 2012

İZKA Projeleri Başarısı

İzmir Kalkınma Ajansı tarafından ilan edilen “2012 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği (DFD)” kapsamında Fakültemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Gülden GÖKÇEN AKKURT ve Doç. Dr. Alper BABA tarafından hazırlanan 2 proje desteğe layık görüldü.

İZKA tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 13 proje teklifi destek almaya hak kazandı. Fakültemiz öğretim üyelerinin desteğe layık görülen projeleri aşağıda verilmiştir:

Narlıdere Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkez’inde Enerji Verimliliği Projesi: İYTE Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülden GÖKÇEN AKKURT ve Narlıdere Kaymakamlığı ile ortak hazırlanmıştır.

Gülbahçe Jeotermal Kaynağının Geliştirilmesi Projesi: İYTE İnşaat Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alper BABA ve ekibi tarafından hazırlanmıştır