10 Ekim 2012

2011 Yılındaki Başarılarımız: Ödül Alan Öğretim Üyelerimize Akademik Kurul Toplantısında Plaket Verildi

2011 Yılındaki Başarılarımız:

Ödül Alan Öğretim Üyelerimize Akademik Kurul Toplantısında Plaket Verildi

2011 yılında uluslararası başarılara imza atan Mühendislik Fakültesi öğretim üyelerimize, 23 Şubat 2012 tarihinde düzenlenen Fakülte Akademik Kurul toplantısında plaketleri Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Funda TIHMINLIOĞLU tarafından verildi.

İnşaat Mühendisliği öğretim üyelerinden Prof. Dr. Gökmen TAYFUR’a WIT Press tarafından yayınlanan ‘Soft Computing in Water Resources Engineering: Artificial Neural Networks, Fuzzy Logic and Genetic Algorithms’ isimli kitabı için, yine aynı bölümümüzden Yrd. Doç. Dr. Selçuk SAATCI’ya ise American Concrete Institute tarafından verilen ‘Wason Medal for Most Meritorious Paper’ ödülü için plaket verildi.

Prof. Dr. Funda Tıhmınlıoğlu, Makina Mühendisliği öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Engin ÖZÇİVİCİ’ye de The American Institute for Bone and Mineral Research (ASMBR) tarafından ‘2011 ASMBR Young Investigator’ ödülü ile onurlandırıldığından dolayı plaket verdi.

Fakültemizde 2011 yılında ödül alan tüm öğretim üyelerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Plaket alan öğretim üyelerinin fotoğrafları için tıklayınız.